زمان ماندگاری انواع کاشت ناخن با هم متفاوت بوده و به عوامل مختلفی از جمله مهارت ناخن کار، کیفیت مواد استفاده شده، مراقبت فرد بعد از کاشت ناخن و ... بستگی دارد. به طور کلی مدت زمان ماندگاری کاشت ناخن با روش پودری بیشتر از ماندگاری کاشت ناخن با روش ژله ای و قالبی است. کاشت های پودری دوام و استحکام بسیار بالایی دارند و بیشتر ناخن کار ها این روش را به مشتریان خود پیشنهاد می کنند.
ماندگاری کاشت ناخن با روش پودری در شهر های با آب و هوای خشک مانند تهران و کرج سازگاری بیشتری دارند و مدت زمان ماندگاری آن ها بیشتر است. همچنین روش کاشت پودری از نظر هزینه نیز به صرفه تر بوده و هزینه کمتری نسبت به روش های دیگر کاشت ناخن دارد.
چه زمانی برای ترمیم کاشت ناخن مراجعه کنیم؟
زمانی که کاشت ناخن انجام می دهید بعد از گذشت مدتی که ناخن ها رشد می کنند، باید برای ترمیم آنها مجددا به ناخن کار مراجعه کنید. معمولا 21 روز (3 هفته) بعد از کاشت ناخن باید به ناخن کار خود برای ترمیم ناخن مراجعه کنید. در صورتی که هر دو الی سه هفته یک بار برای ترمیم کاشت ناخن خود مراجعه نکنید، ممکن است ناخن هایتان بیفتد و یا از بین برود. پس حتما به موقع ترمیم ناخن خود را انجام دهید.
برای افزایش مدت زمان ماندگاری کاشت ناخن چه کار هایی می توان انجام داد؟
شاید پیش خودتان بگویید من که هر سه هفته یک بار باید ناخن های کاشته شده را ترمیم کنم پس چه دلیلی دارد که از آن ها مراقبت کنم ؟ در پاسخ به این سوالتان باید بگوییم که مراقبت بعد از کاشت ناخن باعث می شود در فاصله زمانی بین کاشت و ترمیم ناخن هایتان زیبایی واستحکام خود را حفظ کنند. اگر از ناخن هایتان مراقبت کنید، ظاهرشان همانند روزی که کاشت را انجام داده اید، حفظ می شود. یکی از مهم ترین عواملی که باعث آسیب رسیدن به ناخن کاشته شده می شود، رطوبت و آب است. در هنگام انجام کار های روزمره مانند ظرف شستن و شستشوی لباس حتما از دستکش استفاده کنید. بعد از شست و شوی دست هم سعی کنید دست هایتان را خشک کنید.
ناخن های کاشته شده به حرارت زیاد حساس هستند و حرارت زیاد ممکن است باعث تغییر شکل و دفرمه شدن آن ها شود. پس تا جایی که برایتان مقدور است ناخن هایتان را در معرض حرارت و گرمای زیاد قرار ندهید. اگر علاقه مند به یادگیری و فعالیت در زمینه کاشت ناخن هستید، می توانید به صفحه دوره آموزش کاشت ناخن مراجعه نمایید.