شاید بتوان هر زبانی را در هر سنی یاد گرفت اما هر سنی بهترین سن برای یادگیری زبان انگلیسی نیست. منظور از بهترین سن، سنی است که شخص توانایی کامل برای یادگیری را داشته باشد. معمولا سن مناسب برای یادگیری بیشتر مهارت ها از کودکی است اما این به این معنی نیست که در بزرگسالی دیگر نمی توانیم مهارت های جدید یاد بگیریم.
بهترین سن یادگیری زبان انگلیسی در کودکان
یادگیری زبان در سنین کمتر و دوران کودکی آسان تر است و کودک راحت تر یادگیری یک زبان جدید را قبول می کند. طبق تحقیقات انجام شده بهترین سن برای یادگیری زبان انگلیسی در کودکان تقریبا 7 سالگی است. فرستادن کودکان در سن 7 سالگی به کلاس زبان مقداری دشوار است و کودک چندان علاقه ای به این کلاس ها نشان نمی دهد. البته ناگفته نماند که برخی از آموزشگاه ها کلاس های آموزش زبان مخصوص کودک دارند. اگر علاقه مند به مشاهده بهترین آموزشگاه های زبان در تهران هستید، می توانید به صفحه آموزشگاه زبان در تهران مراجعه نمایید.
معمولا نوجوان ها علاقه ی بیشتری به یادگیری زبان دارند اما با افزایش سن قدرت یادگیری کمتر و کمتر می شود. حتی نتایج یک تحقیق علمی در دانشگاه MIT نیز بهترین سن کودک برای یادگیری زبان انگلیسی را قبل از 10 سالگی بیان کرد.
با این حال اگر سن تان از 10 سال بالاتر است و یا کودکی دارید که 10 سال را رد کرده است، هیچ جای نگرانی نیست و تا قبل از 18 سالگی هم بهترین سن یادگیری زبان دوم محسوب می شود.
اگر بخواهیم از مطالب ذکر شده یک نتیجه گیری کلی کنیم می توان گفت که یادگیری زبان را در هر سنی می توان شروع کرد اما بهترین سن برای یادگیری زبان از 7 سالگی تا 18 سالگی است. اگر یادگیری زبان ر اقبل از 18 سالگی شروع کنید می توانید بر آن مسلط شوید. با بالاتر رفتن سن قدرت یادگیری و پذیرش زبان دوم کاهش پیدا می کند.
یکی از تفاوت های اصلی افرادی که یادگیری زبان انگلیسی یا زبان دوم را قبل از 15 سالگی شروع کرده اند با افرادی که یادگیری زبان انگلیسی یا زبان دوم را بعد از 15 سالگی شروع کرده اند، تفاوت در لهجه است. تلفظی که افراد دسته ی اول (یادگیری قبا از 15 سالگی) دارند، بسیار بهتر از دسته ی دوم است.
یادگیری زبان در بزرگسالی
بسیاری از افراد در بزرگسالی به دلیل نیاز های مختلف مثل شغل، فعالیت های تجاری، مهاجرت و ... تصمیم به شروع یادگیری زبان می کنند. در افراد بزرگسال دیگر بهترین سن برای یادگیری زبان انگلیسی معنایی ندارد و فرد در هر سنی که باشد باید یادیگری زبان مورد نظر را شروع کند. روش های یادگیری زبان برای زبان آموزان بزرگسال با کودکان متفاوت است.
یکی از معایب یادگیری زبان در بزرگسالی، یاد گرفتن لغات جدید است. با افزایش سن قدرت یادیگری و حفظ کردن لغات و واژه های جدید کاهش می یابد و این یکی از معایب یادگیری زبان در بزرگسالی است. پیدا نکردن لهجه یکی دیگر از معایب یادگیری زبان در بزرگسالی است. همانطور که گفتیم افرادی که از کودکی زبان دوم را می آموزند، لهجه بهتر و نزدیکتری به زبان اصلی دارند.
یادگیری دستور زبان جدید نیز یکی از مشکلات یادگیری زبان در بزرگسالی است. در سن بعد از 18 سالگی به دلیل شکل گرفتن دستور زبان مادری در ذهن فرد، یادگرفتن دستور زبان جدید دشوار است و در برابر آن مقاومت می کند. پس سعی کنید به فرزندان خود در بهترین سن یادگیری زبان دوم که بین 7 تا 15 سالگی است، زبان آموزش دهید. در منوی وبسایت آموزشگاهان می توانید بهترین آموزشگاه های زبان خارجی در تهران را به تفکیک نوع کلاس مشاهده کنید.
-
بیشترین یادگیری زبان در چه سنی است؟
بیشترین قدرت یادگیری زبان دوم قبل از 15 سالگی است.