مدرسه قهوه ایران


مدرسه قهوه ایران، نخستین و معتبرترین فضای آکادمیک رسمی در حوزه قهوه و صنایع غذایی وابسته در ایران است. این مجموعه با افتخار در پایان تمامی دوره های آموزشی خود، مدرک رسمی از سازمان فنی و حرفه ای کشور به هنرجویان اعطا می نماید. همچنین در صورت تمایل برای مشاهده لیست بهترین کلاس باریستا در تهران از مبتدی تا پیشرفته ویژه بازار کار می توانید به صفحه کلاس باریستا در تهران مراجعه نمایید.

فلسفه ی شکل گیری مدرسه قهوه ایران، برگرفته از ۳۳ سال تجربه و تخصص مدیریتی هلدینگ آرگو در صنعت قهوه و صنایع وابسته است. هلدینگ آرگو از سال ۱۹۹۸ میلادی در زمینه آموزش، تجهیز و راه اندازی کافی شاپ ها آغاز به کار کرده است. در طی این سال ها، تعداد زیادی پروژه در سراسر ایران راه اندازی و شمار زیادی پرسنل متخصص برای کافی شاپ ها تربیت شده اند.

در سال ۱۳۹۰، هلدینگ آرگو با هدف ارتقاء استانداردهای آموزشی و خدماتی در صنعت قهوه و کافی شاپ، اقدام به تأسیس مجموعه خانه باریستا ایران و مدرسه قهوه ایران نمود. هدف این مجموعه ها ارائه خدمات آموزش، تجهیز و راه اندازی کافی شاپ ها به صورت کاملاً استاندارد و حرفه ای در سطح کشور است.

با پیشرفت و توسعه هلدینگ آرگو و عملکرد برجسته در زمینه کارآفرینی و آموزش هنرجویان، همچنین افزایش چشمگیر متقاضیان آموزش که نتیجه رضایت هنرجویان از کیفیت خدمات بود، در سال ۱۳۹۰ هلدینگ آرگو تصمیم به تأسیس دپارتمان تخصصی آموزشی با نام “خانه باریستا ایران” و “مدرسه قهوه ایران” گرفت. هدف از این اقدام، فراهم آوردن فضای آموزشی وسیع تر و آکادمیک تر و ارائه سرفصل های آموزشی جامع تر برای علاقه مندان به این صنعت بود.

با توجه به تخصصی بودن نام مجموعه، مدرسه قهوه ایران به طور اصلی به آموزش قهوه اختصاص دارد. اما با در نظر گرفتن نیازهای متنوع بازار، این مجموعه تصمیم گرفته است تا در حوزه های مختلف صنعت قهوه و کافی شاپ نیز آموزش های تخصصی ارائه دهد.

مدرسه قهوه ایران دارای چندین ورکشاپ تخصصی است که شامل سالن های کنفرانس و کلاس های مجهز به پیشرفته ترین تجهیزات و امکانات آموزشی به روز دنیا می باشد. در این فضای آموزشی، هنرجویان می توانند به طور همزمان به انجام کار عملی پرداخته و تجربه یادگیری کارآمدتری داشته باشند.

کارگاه های ما با دستگاه های به روز صنعت قهوه و کافی شاپ تجهیز شده است و ظرفیت بالای آموزشی این کارگاه ها به هنرجویان این امکان را می دهد که به طور همزمان نحوه کار با انواع دستگاه های آماده سازی نوشیدنی های سرد و گرم را تجربه کنند.

علاوه بر این، مدرسه قهوه ایران کارگاه های تخصصی دیگری نیز برگزار می کند، از جمله کارگاه میکسولوژی برشته کاری قهوه، کارگاه تخصصی کیک های کافه ای و کارگاه های مجهز برای آموزش آشپزی فست فود، نان های حجیم و دیگر کارگاه های عملی مطابق با استانداردهای جهانی

دوره های آموزشی مدرسه قهوه ایران

  • دوره باریستا و مدیریت کافی شاپ ( بار گرم و بار سرد )
  • دوره باریستا ، دم آوری قهوه ( بار گرم )
  • دوره طراحی روی ، قهوه لاته آرت
  • دوره قهوه های دمی ، نسل سوم قهوه
  • دوره نوشیدنی های ترکیبی و میکسولوژی
  • دوره باریستا خانگی ، باریستا شو
  • دوره سرویس و تعمیرات دستگاه اسپرسو صنعتی
  • دوره برشته کاری قهوه ، رست قهوه
  • دوره سنسوری قهوه، مهارت های حسی و ارزیابی قهوه
  • دوره آبمیوه بستنی فروشی حرفه ای
  • دوره تولید بستنی ، جلاتو و سربتو
  • دوره کیک های کافه ای
  •  دوره ویتری و ویترس
  • دوره مدیریت کسب و کار کافه
  • دوره غذاهای کافه ای و فست فود
  • دوره صبحانه تخصصی ، صبحانه ملل
  • دوره نان های حجیم و غیر حجیم

تماس با ما


ارسال نظر

Loading...