کاشت ناخن معمولا بعد از مدتی نیاز به ترمیم دارد و در صورتی که نخواهید آن را ترمیم کنید و یا به هر دلیلی بخواهید آن را ببرید باید با استفاده از روش های ریموو ناخن آن ها را بردارید. ریموو ناخن را هم می توانید در خانه و هم در سالن های زیبایی انجام دهید. جدا کردن کاشت ناخن بعد از گذشت یک ماه ممکن است مقداری دردناک باشد. در این مطلب می خواهیم بهترین روش ریموو وبرداشتن ناخن را با کم ترین آسیب به بافت ناخن به شما عزیزان آموزش دهیم.
برداشتن ناخن کاشته شده با استون
استون یک ماده شیمیایی قوی است که با دو روش می توانید ناخن های کاشت را توسط آن جدا کنید. برداشتن ناخن با استون به دو روش انجام می شود که در ادامه آن ها را توضیح می دهیم. این کار تقریبا 1 ساعت زمان نیاز دارد. اگر هم پوستتان به استون حساسیت دارد می توانید از روش جدا کردن ناخن کاشت بدون استفاده از استون استفاده کنید. تمامی این روش ها و نکات در دوره کاشت ناخن به هنرجویان آموزش داده می شود.
روش اول برداشتن ناخن کاشته شده با استون
روش اول برداشتن ناخن با استفاده از استون و فویل آلومینیوم است. در این روش به استون، ناخن گیر، بافر یا پولیش ناخن، پنبه، فویل آلومینیومی و ژل نیاز دارید. برای برداشتن ناخن های کاشت با استون، ناخن ها را تا جایی که می توانید کوتاه کنید. اگر ناخن ها لاک و برق ناخن دارند پاک کنید. پوست اطراف ناخن را ژل بزنید و با پنبه ی آغشته به استون روی ناخن ها بمالید. یک تکه فویل ببرید و دور پنبه بپیچید و در حدود 20 الی 30 دقیقه صبر کنید. بعد از 30 دقیقه فویل را به آرامی بلند کنید. ناخن های کاشت هم باید با آن بلند شوند. اگر دیدید ناخن های کاشت بلند نشدند این کار را دوباره تکرار کنید.
روش دوم برداشتن ناخن کاشته شده با استون
روش دوم کندن ناخن کاشت با استون با استفاده از استون و آب است. برای این کار به استون، چوب های نازک،ژل، ناخن گیر، آب گرم، موچین و دو عدد کاسه نیاز دارید.
دراین روش هم مانند روش اول باید ناخن های کاشت را تا جای ممکن کوتاه کنید و زیر کوتیکول ناخن تان چوب های نازک را تا جای ممکن بکشید و حرکت دهید. داخل یکی از کاسه ها استون و دیگری را آب گرم پر کنید. کاسه استون را در داخل کاسه حاوی آب گرم بگذارید تا گرم شود. مقدار زیادی ژل را روی پوست اطراف ناخن خود بمالید تا از تاثیر استون در امان بماند. ناخن های خود را داخل کاسه ی استون قرار دهید و حدود نیم ساعت صبر کنید. بعد از گذشت این زمان ناخن ها را بررسی کنید ببینید نرم شده اند یا خیر. اگر نرم شده باشند می توانید با موچین آن ها را به آرامی جدا کنید. اگر دیدید هنوز ناخن ها نرم نشده اند چند دقیقه دیگر آن ها را در استون قرار دهید.
روش جدا کردن ناخن کاشت بدون استفاده از استون
بعضی از خانم ها به دلیل حساس بودن پوستشان مایل به برداشتن ناخن های کاشته شده با استفاده از استون نیستند. اگر نمی خواهید از استون استفاده کنید زمان بیشتری برای این کار نیاز دارید. برای این کار به پاک کننده غیر استونی لاک ناخن، موچین، کاسه و ناخن گیر نیاز دارید.
در این روش هم همانند روش های قبل باید ناخن های کاشته شده را تا جای ممکن کوتاه کنید و لبه های نوک تیزش را با موچین باز کنید. پاک کننده غیر استونی لاک ناخن را داخل کاسه بریزید و ناخن های خود را به مدت نیم ساعت در آن قرار دهید. اگر حس کردید که ناخن هایتان شل شده می توانید آن ها را به آرامی با موچین بکنید. اگر هم دید جدا نمی شوند مدت بیشتری ناخن هایتان را در ظرف پاک کننده لاک ناخن قرار دهیدو دوباره امتحان کنید. پاک کننده های معمولی لاک ناخن بدون استون با گذشت زمان تبخیر می شوند پس حتما مقداری پاک کننده لاک ناخن اضافه داشته باشید.
-
ساده ترین روش برداشتن ناخن کاشت چیست؟
ساده ترین روش، برداشتن ناخن کاشته شده با استون است.
-
برداشتن ناخن کاشت با استون چقدر زمان می برد؟
معمولا بین 30 تا 40 دقیقه باید ناخن ها در استون بمانند و در صورت جدا نشدن باید دوباره این عمل را تکرار کرد.