کاشت ناخن یکی از مهارت های آرایشگری زنانه است که در چند سال اخیر طرفداران زیادی در ایران پیدا کرده است. کاشت ناخن یکی از مهارت های پول ساز در زمینه آرایشگری است که با گذراندن یک دوره آموزش کاشت ناخن و یادگیری این مهارت و اخذ مدرک فنی و حرفه ای می توانید وارد بازار کار شوید. در دوره آموزش کاشت ناخن، کاشت ناخن از صفر تا صد به افراد مبتدی تا حرفه ای آموزش داده می شود. در اینجا می خواهیم به بررسی وسایل و ابزارهای مورد نیاز در کاشت ناخن، مراحل آموزش کاشت ناخن، انواع روش های کاشت ناخن، هزینه دوره های آموزش کاشت ناخن و بازار کار کاشت ناخن در ایران و خارج از کشور بپردازیم. پس اگر قصد ورود به این حرفه را دارید، تا آخر این مطلب از آموزشگاهان با ما همراه باشید تا اطلاعات لازم برای ورود به این حرفه را بدست آورید.
سعی کنید کاشت ناخن را در آموزشگاه های معتبر که طرف قرارداد با سازمان فنی و حرفه ای هستند بگذرانید تا در پایان دوره مدرک معتبر و رسمی فنی حرفه ای را اخذ کنید. برای مشاهده لیست بهترین آموزشگاه آرایشگری زنانه در تهران و مشاهده انواع دوره های آرایشگری می توانید به صفحه آموزشگاه آرایشگری زنانه در تهران مراجعه نمایید. در کاشت ناخن، آموزش حتما باید در کنار تمرین و زیر نظر مربی باشد. از نکاتی که برای ثبت نام در دوره های کاشت ناخن باید در نظر داشته باشید، مکان آموزش، مدت زمان آموزش، سر فصل ها و مباحث آموزشی و موضوع تامین مواد و تجهیزات است.
کاشت ناخن با روش های مختلفی انجام می شود که در دوره های آموزشی تمامی روش ها توسط اساتید آموزش داده می شود. کاشت ناخن ژل و پودری دو روش اصلی کاشت ناخن هستند که در این دوره ها یاد می گیرید. برای اطلاعات بیشتر در مورد تفاوت های کاشت ناخن ژل و پودر می توانید به صفحه تفاوت کاشت ناخن ژل و پودر مراجعه نمایید.
زمان کلاس ها و دوره های کاشت ناخن
تعداد جلسات دوره های کاشت ناخن متغیر است و به دوره ثبت نامی و مباحث آموزشی بستگی دارد. مدت زمان هر جلسه نیز معمولا از یک ساعت و نیم تا سه ساعت می باشد. در بیشتر آموزشگاه ها، کل مدت زمان دوره کاشت ناخن 24 ساعت است که در 8 جلسه 3 ساعته برگزار می شود.
هزینه دوره کاشت ناخن
هزینه دوره کاشت ناخن در تهران در آموزشگاه های مختلف، متفاوت است و از حدود 1 میلیون تومان تا 10 میلیون تومان متغیر است. حتما حتما قبل از ثبت نام در دوره های آموزش کاشت ناخن، به سرفصل های آموزشی دوره دقت کنید تا به نتیجه ی دلخواه و هدفتان برسید.
وسایل مورد نیاز برای کاشت ناخن
از وسایل، ابزار ها و موادی که برای کاشت ناخن نیاز دارید می توان به قالب کاشت، دستگاه uv، سوهان برقی، سوهان دستی، ست سر سوهان مانیکور، سر سوهان الماسه استوانه، سر سوهان الماسه استوانه سر گرد،قلم وان بال، قلم کار با ژل، قلم تخت، کاتر تیپ، فرمر، عقب زن، نیپر، ست قلم طراحی، کروم، فویل، ژل طراحی، پولک، اکلیل، نگین و شوگر اشاره کرد. معمولا تهیه مواد مورد نیاز و ابزار ها در طول دوره آموزش کاشت ناخن به عهده هنرجویان است اما آموزشگاه هایی هم هستند که این مواد و ابزار ها را به صورت رایگان در اختیار هنرجویان قرار می دهند.
مراحل و مباحث دوره آموزش کاشت ناخن
در دوره های آموزش کاشت ناخن در ابتدا به شناخت ساختمان ناخن پرداخته می شود. یک ناخن کار حرفه ای باید ساختمان ناخن را به خوبی بشناسد. بعد از شناخت ساختمان ناخن به معرفی و شناخت ابزار ها و مواد کاشت ناخن پرداخته می شود. در دوره آموزش کاشت ناخن معرفی ابزار ها، کاربرد آن ها و نحوه صحیح استفاده از آن ها و در بعضی از آموزشگاه ها روش های برداشتن ناخن کاشته شده به هنر آموزان آموزش داده شود. همه ی این مهارت ها با تمرین و تکرار نزد یک مربی با تجربه قابل دستیابی است. به طور کلی کاشت ناخن شامل 4 مرحله زیر سازی، مواد گذاری، سوهان کشی و طراحی ناخن است.
زیر سازی در کاشت ناخن
زیرسازی اولین و مهمترین مرحله در تمام کاشت های ناخن است. اگر زیر سازی به صورت اصولی و درست انجام نشود، پس از گذشت مدت کوتاهی هواگرفتگی یا افتادن ناخن مشتری اتفاق می افتد. اولین مرحله زیرسازی کاشت ناخن، مانیکور خشک است. این مرحله اگر به درستی آموخته نشود و به صورت اصولی انجام نشود، باعث ایجاد زخم اطراف ناخن و یا باقی ماندن کوتیکول روی صدف ناخن و یا افتادن ناخن کاشته شده می شود و نتیجه نهایی کار را خراب می کند و برگشت مشتری را در پی دارد. مرحله بعدی خراش دادن سطح ناخن است و در این مرحله بر روی سطح صدف ناخن مشتری خراش ایجاد می شود. ایجاد خراش بر روی سطح ناخن به منظور ایجاد چسبندگی بیشتر بین مواد و ناخن و از بین بردن چربی های سطح ناخن انجام می شود. برای اطلاع از عوارض کاشت ناخن که بعضی از آنها ممکن است در صورت کم تجربگی ناخن کار اتفاق بیفتد می توانید به صفحه عوارض کاشت ناخن مراجعه نمایید.
مواد گذاری در کاشت ناخن
بعد از انجام مرحله زیر سازی نوبت به مرجله مواد گذاری می رسد. مرحله مواد گذاری در تمامی کاشت ها مشترک است. مهم ترین چیزی که در این مرحله باید یاد بگیرید، شناخت مواد کار و نحوه ترکیب و استفاده از این مواد است. البته شناخت ابزار و کاربرد آن ها نیز در این مرحله مهم است. برای مثال اگر شما قلم کاشت و نحوه صحیح استفاده از آن را به درستی یاد نگرفته باشید، کار مواد گذاری برای شما سخت می شود. مواد گذاری شامل انتخاب قلم مناسب، نحوه صحیح برداشتن مواد، غلظت مواد، نحوه مواد گذاری و ضخامت مواد گذاری است. راحتی ناخن کار برای انجام کار با قلم و سایز ناخن در انتخاب نوع قلم موثر است. اگر نحوه صحیح برداشتن مواد را خوب یاد نگرفته باشید، با برداشتن غلط، مواد در لابهلای قلم می ماند و در کار مواد گذاری به مشکل می خورید. غلظت مناسب مواد و نحوه رسیدن به این غلظت در مواد گذاری کاشت با پودر بسیار موثر است و می تواند در نتیجه نهایی کار تاثیر بگذارد. در قسمت آموزش نحوه مواد گذاری با نحوه صحیح حرکت قلم و ایجاد سطح درست بر روی ناخن آشنا می شوید. ضخامت صحیح در مواد گذاری، در کوتاه شدن مرحله سوهان کشی و نتیجه نهایی کار موثر است.
یکی از مواردی که برای بسیاری از خانم ها بعد از کاشت ناخن اتفاق می افتد، ترک خوردن ناخن های کاشت از وسط است. علت ترک خوردن ناخن هم می تواند به کار ناخنکار برگردد و هم به عدم مراقبت فرد از ناخن ها. علت ترک خوردن کاشت ناخن پودری می تواند مواردی مانند انجام کارهای زیاد روزمره، برگشتن ناخن کاشت در هنگام برداشتن وسایل، وارد شدن ضربه به ناخن کاشت، سوهان کشیدن زیاد و نازک شدن ناخن، مواد گذاشتن کمتر از حد و یا مرغوب نبودن جنس پودر کاشت ناخن و ... باشد اما عمده دلایل ترک خوردن و شکستن ناخن کاشت به جنس مواد و مهارت ناخنکار در مراحل اجرای کاشت بر می گردد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد ترک خوردن و شکستن ناخن کاشت می توانید به صفحه علت شکستن ناخن کاشت مراجعه نمایید.
سوهان کشی در کاشت ناخن
سوهان کشی با استفاده از سوهان برقی و سر سوهان های مخصوص، فرم نهایی ناخن ایجاد می شود. سوهان کشی در کاشت ناخن به منظور از بین بردن ناهمواری ها، دور گیری، ایجاد فرم نهایی روی ناخن و فرم دهی انجام می شود. در مرحله مواد گذاری باید نهایت دقت را داشته باشید که سطح ناخن ناهمواری نداشته باشد و در صورت وجود ناهمواری در سطح ناخن باید با استفاده از سر سوهان مناسب ( الماسه استوانه سر کرد یا الماسه مخروطی) این ناهمواری ها را از بین ببرید. در مرحله آموزش سوهان کشی مربی ها نکاتی مانند انتخاب درست سر سوهان، زاویه درست سرسوهان با ناخن و نحوه صحیح گرفتن سوهان را به هنرجویان آموزش می دهند. در مرحله دور گیری، دور مواد روی ناخن سوهان کشی می شود و ناهمواری ها از بین می رود. در مرحله بعد با استفاده از سر سوهان الماسه استوانه فرم نهایی روی ناخن ایجاد می شود. زاویه صحیح و جهت درست حرکت سرسوهان در این مرحله مهم است. در این مرحله رد سرسوهان دورگیر از روی مواد برداشته می شود. مرحله بعد که مرحله فرم دهی است با استفاده از سوهان دستی انجام می شود. آخرین مرحله نیز از بین بردن ناهمواری های احتمالی است که در این مرحله با استفاده از سرسوهان کاغذی ناهمواری های احتمالی سطح ناخن گرفته می شود. در این مرحله رد سوهان دستی و سر سوهان الماسه استوانه نیز از بین می رود.
طراحی ناخن در کاشت ناخن
بعد از انجام مراحل کاشت ناخن، نوبت به مرحله طراحی ناخن می رسد. این مرحله کاملا به سلیقه مشتری وابسته است و باید ناخن های مشتری را براساس رنگ و مدل دلخواهش طراحی کنید.
مدرک کاشت ناخن
چیزی تحت عنوان مدرک کاشت ناخن در سازمان فنی و حرفه ای وجود ندارد و مدرکی که توسط این سازمان ارائه می شود مدرک آرایش و پیرایش ناخن می باشد و این مدرک در خارج از ایران برای کاشت ناخن اعتباری ندارد و شما فقط برای انجام کار مانیکور و پدیکور می توانید از آن استفاده کنید. برای اطلاعات بیشتر در مورد مانیکور و پدیکور می توانید به صفحه دوره مانیکور و پدیکور مراجعه کنید. برخی از آموزشگاه های کاشت ناخن، برای ارائه مدرک، هزینه جداگانه ازهنرجویان دریافت می کنند. قبل از ثبت نام این موضوع را بررسی نمایید. اگر هدفتان از گذراندن دوره های آرایشگری راه اندازی سالن و آرایشگاه است، برای اطلاع دقیق از هزینه ها، مدارک لازم، وسایل و تجهیزات مورد نیاز و تمامی مراحل راه اندازی آرایشگاه زنانه از صفر تا صد، می توانید به صفحه راهنمای تاسیس آرایشگاه زنانه مراجعه نمایید.
بازار کار کاشت ناخن
مشتریانی که برای کاشت ناخن به سالن های زیبایی مراجعه می کنند، از سن 15 سال تا حتی خانم های با سن بالا (70-80 ساله) هستند. پس از این جهت مشتری ها شامل طیف گسترده ای می شوند. شاید عده ای بگویند که بازار کار کاشت ناخن اشباع شده و دیگر جذابیتی برای ورود به این حرفه وجود ندارد اما باید بدانید که بازار کاشت ناخن نه تنها اشباع نشده است، بلکه سرعت ورود مشتریان جدید به آن بسیار بالاتر از ورود خدمات دهندگان می باشد. یک نکته ی مثبت دیگر که در زمینه کاشت ناخن وجود دارد، این است که کاشت ناخن همانند اصلاح و رنگ مو به دلیل نیاز به ابزار، مواد اولیه و مهارت نمی تواند در داخل منزل و توسط خانواده یا دوستان انجام شود و حتما باید مشتری به سالن و آرایشگاه مراجعه کند.
درآمد ناخن کار ها با توجه به مهارت ها، سلیقه و خلاقیت متغیر است و برای هر مشتری نرخی بین 50 هزار تا 300 هزار تومان است. یک ناخن کار در هر روز کاشت ناخن را تا 6 مشتری می تواند انجام دهد. بازار کار کاشت ناخن در اسفند ماه و فروردین ماه بسیار داغ است و در این ماه ها درآمد بسیار خوبی دارند. مراجعات اسفند ماه برای عید نوروز است و همان مشتری ها در صورت رضایت از کار، در فروردین ماه برای ترمیم دوباره مراجعه می کنند. در صورت راه اندازی کسب و کار کاشت ناخن در یک محیط خوب و با امکانات مناسب، تبلیغات خوب و البته ارائه کار خوب در مدت یک سال می توانید شب عید را با درآمد 50 میلیونی در ماه به پایان برسانید و همه ی اینها بستگی به خودتان دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد بازار کار ناخن کار ها و درآمد آن ها می توانید به صفحه درآمد ناخن کار مراجعه نمایید.
بازار خدمات آرایشگری در خارج از ایران و در کشور هایی مانند ترکیه، کانادا و استرالیا بسیار خوب و با هزینه ها و دستمزد های بالایی می باشد به طوریکه یک کاشت ناخن ساده برای هر دو دست حداقل ۱۰۰ دلار هزینه دارد. کاشت ناخن یکی از مهارت هایی است که برای مهاجرت نیز می توان از آن استفاده کرد. کراتینه مو نیز همانند کاشت ناخن یکی از مهارت های پول ساز است. برای اطلاعات بیشتر در مورد کراتینه مو، بازار کار و در آمد و هزینه کلاس های آن به صفحه دوره آموزش کراتینه مو در تهران مراجعه نمایید.
-
هزینه دوره کاشت ناخن در تهران چقدر است؟
هزینه دوره کاشت ناخن در تهران در آموزشگاه های مختلف، متفاوت است و از حدود 1 میلیون تومان تا 10 میلیون تومان متغیر است.
-
وسایل مورد نیاز برای دوره کاشت ناخن چیست؟
قالب کاشت، دستگاه uv، سوهان برقی، سوهان دستی، ست سر سوهان مانیکور، انواع سر سوهان،انواع قلم، کاتر تیپ، فرمر، نیپر، کروم، فویل، ژل طراحی، پولک، اکلیل، نگین و شوگر وسایل مورد نیاز برای دوره کاشت ناخن هستند.
-
کاشت ناخن شامل چه مراحلی است؟
کاشت ناخن شامل زیر سازی، مواد گذاری، سوهان کشی و طراحی ناخن است.
-
بازار کار کاشت ناخن چگونه است؟
کاشت ناخن به دلیل وجود مشتری در سنین مختلف (15 تا 70 سال) از بازار کار خوبی برخوردار است.
ممنون از نظرتون