5 تفاوت کاشت ناخن ژل و پودر

تفاوت کاشت ناخن ژل و پودر

بررسی 5 تفاوت کاشت ناخن با روش ژل و پودر از نظر هزینه کاشت، سرعت خشک شدن، بروز حساسیت، دوام و ماندگاری و انتخاب بهترین روش برای کاشت

آموزشگاهان
آموزشگاهان

کاشت ناخن ژل و پودری هر کدام مزایا و معایب خودشان را دارند و حتما تا حدودی با این دو نوع کاشت آشنا هستید. اگر می خواهید بدانید که کاشت ناخن با ژل بهتر است یا پودر در این مطلب با ما همراه باشید تا به تفاوت کاشت ناخن ژل و پودر بپردازیم. در بیشتر آرایشگاه ها و سالن ها کاشت ناخن با روش پودری انجام می شود و در کمتر سالنی کاشت ژل انجام می دهند. این دو روش از نظر هزینه کاشت، سرعت خشک شدن، بروز حساسیت، دوام و ماندگاری با هم تفاوت هایی دارند. پس در صورتی که قصد انجام کاشت ناخن ژله ای دارید حتما قبل از کاشت از آن مطلع شوید. اگر ناخنکار هستید و نیاز به آموزش بیشتری دارید و یا قصد ورود به این شغل را دارید می توانید با شرکت در دوره های آموزشی کاشت ناخن به مهارت تان بیفزایید. برای مشاهده لیست بهرتین دوره های آموزشی کاشت ناخن در تهران به صفحه دوره کاشت ناخن مراجعه نمایید.

کاشت ناخن پودر

یکی از اولین و قدیمی ترین روش های کاشت ناخن که در آرایشگاه های زنانه باب شد، کاشت ناخن با روش پودری بود و به عنوان روش مادر در کاشت ناخن شناخته می شود. یکی از معایب کاشت پودری این است که احتمال بروز حساسیت پوستی در آن وجود دارد. در این روش از مایعی به نام لیکوئید و مواد پودری استفاده می شود. کاشت ناخن در این روش به وسیله قلم انجام می شود. به این صورت که ناخن کار قلم را داخل لیکوئید میزند و بعد داخل پور میزند و بر روی ناخن ها می زند. این مواد در هوای آزاد خشک می شوند و نیازی به خشک کردن با دستگاه یو وی ندارند. برای کاشت ناخن پودری از تیپ، فرمر و قالب استفاده می شود. بیشترین استفاده از تیپ های شیشه ای و پلاستیکی است و دلیل آن افزایش مقاومت ناخن در برابر ضربه است.

یکی از تفاوت های کاشت ناخن ژل و پودر در سرعت انجام آن هاست و کاشت ناخن پودری بسیار سریع تر از کاشت ناخن ژل انجام می شود و مشتریانی که حوصله زیاد ندارند روش پودری را به روش ژل ترجیح می دهند.

اگر ظرافت کاشت ناخن برایتان اهمیت دارد، می توانید از روش کاشت ناخن پودری با فرمر استفاده کنید. چون کاشت ناخن با تیپ یک مقدار ضمخت می شود.

یکی از دلایلی که بعضی از خانم ها کاشت ناخن پودری را به کاشت ژل ترجیح می دهند این است که دوام کاشت ناخن با پودر بالاتر است و در هنگام انجام کار های روزمره مانند نظافت و ظرف شستن کمتر آسیب می بیند.

اگر جزو افرادی هستید که نمی خواهید هزینه زیادی را برای کاشت ناخن صرف کنید، می توانید کاشت پودری انجام دهید. چون هزینه کاشت پودر ارزان تر از کاشت ژل است.

معایب کاشت ناخن پودری

ماده لیکوئید که در کاشت ناخن پودر استفاده می شود، یک مایع حساسیت زا است و باعث خشکی پوست اطراف ناخن می شود. افرادی که سابقه حساسیت های پوستی و اگزما دارند بهتر است از این روش استفاده نکنند.

یکی دیگر از معایب کاشت ناخن پودر آسیب رساندن مواد مورد استفاده به ریه ناخن کار است. ناخن کار ها مدت زمان زیادی را در سالن هستند و این هوا را تنفس می کنند. اگر می خواهید به عنوان یک ناخن کار کاشت پودری انجام دهید حتما سالن از تهویه هوای مناسب برخوردار باشد.

در روش کاشت ناخن با ژل، خشک شدن مواد توسط دستگاه یو وی انجام می شود و تا قبل از خشک کردن آن، مشتری می تواند درخواست اصلاح بدهد اما در روش کاشت پودر، مواد به سرعت خشک می شوند و فرصت اصلاح وجود ندارد. پس اگر قصد کاشت ناخن پودری دارید، حتما به سراغ ناخنکار های حرفه ای بروید. چون در صورت نقص در کار، امکان اصلاح آن وجود ندارد.

کاشت ناخن ژل

همانطور که از نام این روش مشخص است مواد مورد استفاده در روش کاشت ژله ای مواد ژل مانند هستند. تفاوت اصلی مواد ژله ای با مواد پودری در خشک شدن آن هاست. مواد پودری در هوای آزاد خشک می شوند اما مواد ژله ای باید با دستگاه یو وی (دستگاه UV) خشک شوند. به گفته برخی مقالات اشعه دستگاه یو وی می تواند برای سلامت بدن مضر باشد. در کاشت ناخن ژل از مواد مختلفی مثل پلی ژل، رابر بیس، بیس ژل و تاپ ژل استفاده می شود.

یکی دیگر از تفاوت های کاشت ژل با کاشت پودر این است که مواد ژله ای که در کاشت ژل انجام می شود حساسیت زا نیست و برای افرادی که سابقه حساسیت های پوستی دارند مناسب است. پس اگر سابقه اگزمای پوستی و حساسیت دارید سعی کنید از کاشت ناخن ژل استفاده کنید.

موادی که در کاشت ناخن پودری استفاده می شود در طولانی مدت می تواند به دستگاه تنفسی ناخنکار آسیب بزند.

یکی از مزایای کاشت ژل این است که تا قبل از اینکه مواد را داخل دستگاه یو وی خشک کنید فرصت اصلاح و تصمیم گیری دارید و در صورتی که بخواهید می توانید آن را تغییر دهید.

کاشت ناخن ژل از کاشت ناخن پودری طبیعی تر به نظر می رسد و کمتر جلب توجه می کند و از نظر ظاهری مشابه ناخن های طبیعی است.

معایب کاشت ناخن ژل

یکی از معایب و تفاوت های کاشت ناخن ژل با پودر در تفاوت قیمت آن هاست. کاشت ناخن ژل از کاشت ناخن پودری گرانتر است. اگر هزینه کاشت ناخن برایتان اهمیتی ندارد می توانید از این روش استفاده کنید.

با مطالعه این مطلب با مزایا، معایب و تفاوت های هر دو روش کاشت پودری و ژله ای آشنا شدید و به راحتی می توانید با بررسی آن ها تصمیم تان را برای کاشت بگیرید.


  • کاشت ناخن ژل و پودر از چه نظر با هم متفاوتند؟

    کاشت ناخن با روش ژل و پودر از نظر هزینه کاشت، سرعت خشک شدن، بروز حساسیت، دوام و ماندگاری با هم متفاوتند.

  • سرعت کاشت ناخن در روش پودری بیشتر است یا ژل؟

    سرعت کاشت ناخن در روش پودری بیشتر از ژل است زیرا خشک شدن مواد پودری بدون دستگاه یو وی و در هوا به سرعت انجام می شود.


ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...