انواع روش های کاشت ناخن و معرفی بهترین روش کاشت

انواع روش های کاشت ناخن

انواع روش های کاشت ناخن و معرفی بهترین روش کاشت به همراه بررسی مزایا و معایب هر روش

آموزشگاهان
آموزشگاهان

کاشت ناخن یکی از خدماتی است که در سالن های زیبایی به صورت تخصصی ارائه می شود. کاشت ناخن با روش ها و مواد مختلفی انجام می شود و هر کدام از آنها مزایا و معایب خود را دارد. در این مطلب قصد معرفی و بررسی انواع روش های کاشت ناخن و ویژگی های آن ها را داریم تا شما عزیزان بتوانید بهترین و مناسب ترین روش را انتخاب کنید.

کاشت ناخن در واقع تزیین و طراحی ناخن طبیعی فرد از طریق چسباندن مواد مخصوص است که ماندگاری بالایی دارد. ویژگی هایی که یک کاشت خوب باید داشته باشد شامل ظرافت، زیبایی، دوام و استحکام بالا است. در کاشت ناخن سطح ناخن ها به وسیله سوهان برقی تراشیده می شود تا موادی که قرار است بر روی ناخن گذاشته شود برجسته نباشد و غیر طبیعی به نظر نرسد. به طور کلی کاشت ناخن به دو دسته اصلی کاشت ناخن پودری و کاشت ناخن ژله ای تقسیم می شود و سایر روش های کاشت ناخن از این دو روش سرچشمه گرفته اند. روش های دیگری که از طریق کاشت پودری و ژله ای به وجود آمده اند شامل کاشت ناخن قالبی یا دوآل، کاشت ناخن به روش فیبر یا گیاهی، کاشت ناخن اکلیلی، کاشت ناخن آکواریوم، کاشت ناخن دیپینگ، لمینیت ناخن یا لاک ژلیش، کاشت ناخن سیلک، کاشت ناخن میکس، کاشت ناخن فرنچ یا فرنچ دائمی، کاشت ناخن بیبی بومر یا کاشت هایلایت، کاشت ناخن مرمریت، کاشت ناخن موقت یا تیپ گذاری است.

از نظر هزینه کاشت ناخن با روش ژله ای هزینه بیشتری نسبت به کاشت ناخن با روش پودری دارد. بیشتر سالن های زیبایی و ناخن کار ها کاشت ناخن با روش پودری انجام می دهند و تعداد کمی از آن ها کاشت با روش ژله ای انجام می دهند. دستگاهی که در روش کاشت ژله ای استفاده می شود، دستگاه uv است و معمولا دارای اشعه ماورا بنفش بوده و برای پوست بسیار مضر است.

کاشت ناخن پودری

این روش کاشت از نظر زیبایی رتبه ی اول را در بین انواع روش های کاشت ناخن دارد و از نظر مشتری ها بهترین روش کاشت ناخن است. روش کاشت پودری ناخن با استفاده از پودر با رنگ های تعریف شده و مایع اکریلیک انجام می شود. یکی از ویژگی های مهم روش کاشت پودری استحکام فوق العاده ی آن است و به همین دلیل روش کاشت پودری برای افرادی که ناخن های شکننده و یا ناخن های با سطح ناهموار دارند مناسب است. در روش کاشت پودری می توانید انواع طرح های ناخن از جمله طرح ناخن ساده، فانتزی و … را روی ناخن ها اجرا کنید. اگر در شهر هایی مانند تهران، کرج و ... زندگی می کنید که آب و هوای خشک دارد، روش کاشت پودری به دلیل سازگاری با آب و هوای این مناطق دوام و ماندگاری بالایی دارد و می توانید از این روش کاشت ناخن استفاده کنید. روش کاشت پودری ناخن مقداری زمان بر است و برای هر بار ترمیم حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم زمان نیاز دارد و ناخن هر انگشت به صورت جداگانه نیاز به سوهان کشی دارد. پس اگر وقت و حوصله کافی ندارید روش کاشت ناخن پودری توصیه نمی شود.

کاشت ناخن ژله ای

موادی که در روش کاشت ناخن با روش ژله ای انجام می شود آماده بوده و آن را بر روی تیپ ناخن و یا ناخن طبیعی قرار می‌دهند و سپس با استفاده از دستگاه یو وی (UV) ژل مخصوص را روی ناخن تثبیت می کنند. کاشت ناخن ژله ای به دلیل وجود مواد ژله ای در آن بسیار زیبا بوده و از درخشش و جذابیت خاصی برخوردار است. ناخن هایی که با این روش کاشته می شوند از ظرافت بیشتری نسبت به روش پودری برخوردارند و طبیعی تر به نظر می رسند. کاشت ناخن ژله ای در زمان کوتاهی انجام می شود اما در مقایسه با کاشت پودری از مقاومت و استحکام بسیار کمتری برخوردار است. همانطور که اشاره کردیم روش کاشت ژله ای دوام و استحکام کمی دارد و ماندگاری آن حدود دو هفته است و هر دو هفته یک بار نیاز به ترمیم دارد. کاشت ناخن ژله ای نیاز به مراقبت های زیادی دارد و در هنگام استفاده از شوینده ها و ظرف شست نباید از دستکش استفاده کنید. اگر در شهر های مرطوب مانند شهر های شمای کشور زندگی می کنید استفاده از این روش توصیه نمی شود و به سرعت هوا می گیرد و دچار ترک خوردگی می شود.



ارسال نظر درباره این موضوع

Loading...